Allmänt

Dagens Vill-Ha…Dolce&Gabbana klocka

Jag vet inte hur många gånger jag har gått och trånat i skyltfönstren efter den här klockan! Nu är jag ju visserligen totalt klock-galen och har väldigt svårt att motstå nya skönheter när jag ramlar över någon. Men jag brukar inte kosta på varje klocka så där extremt mycket, utan har i stället roat mig med att samla på ett större urval som jag kan matcha till olika outfits.

Men den här…!!! smiley Jag lovar och svär att inte köpa en enda klocka till om denna hamnar på min arm! (…inte på ett par månader i allafall) smiley Så nu gäller det att få sambon att förstå att denna klocka är ett absolut måste. Tyvärr är han inte så lättövertalad när det gäller vissa saker. Som tex skor, väskor och….klockor…

Men jag ska nog komma på något.. smiley Återkommer förhoppningsvis framöver med samma bild..fast under ”Dagens – Inköp” istället. smiley

 

//Indra – Med BlingBling i Blicken

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...