Allmänt

Vacker vinterdag!

CFA214EF-1995-442A-9445-1108919D640E

Hej därute alla!

Det blev en riktigt vacker vinterdag idag! På morgonen växlade det mellan sol och riktigt tjock dimma några gånger så det var svårt att avgöra vad det skulle bli. Men till slut verkade vädergudarna ha bestämt sig. ?

Loxy och jag tog en promenad och njöt av solskenet, även om vi inte kommer så långt i snön på grund av hans köldkramper. Det fick bli i etapper med tassvärmning i mattes hand i mellan varven. ❤️

Annars är det en väldigt tyst dag här hemma. I morse hämtade min syster Nicole hem sin Saphira, efter att hon varit hos oss, mormor och min systers kompis i en vecka medan mamma och styvpappa varit utomlands. De sista två dygnen hade vi henne och eftersom hon blev sjuk så har vi haft henne hemma sista dagarna. Och efter två dagar med Saphira så blir det väääldigt tyst när hon åkt hem..?

C3CB196A-F1C6-4B9E-899A-DAE7116B162A

Vi har haft riktiga mysdagar här och tittat på film, målat, pratat massor och annat. Så helt plötsligt känns det som om jag har massor av dötid över. Haha! ?

Men hur mysigt vi än har haft det så var det nog skönt för Saphira att få komma hem nu, till sin mamma och sina saknade marsvin. ?❤️

Nu ska jag i allafall ta något litet mellanmål och sedan kolla igenom lite fototidningar om vinterfotografering tänkte jag. Ikväll blir det sushi som fredagsmys! ?

***

 

***

Ha en fin fredagseftermiddag och kväll alla! 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...