Allmänt

Utmanad! =))

JesMol från bloggen Liten på Jorden, men Stor i Orden har utmanat mig! 😛

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva för (o)vanor eller märkliga fakta om mig själv, helt plötsligt känner jag mig som världens tråkigaste person..*s* Men självklart tar jag utmaningen – jag ska nog komma på nåt.. 😉

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/ (o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar. (Kom ihåg att länka- spread the love!)

 

1. Ja, måste väl kanske nämna att jag är en sucker för rosa… (nyhet va?) *s*

2. Jag är en ganska bekväm person och rör mig helst inte i fort i onödan – så länge det inte gäller Loxylek. 😉

3. Jag har svarta fingrar – hur mycket jag än anstränger mig så har jag ihjäl växter bara genom att titta på dem.

4. När jag har sömnproblem så känner jag inte kyla. Jag vet, hur sjukt som helst, men jag fryser inte hur kallt det än är.

5. Jag är en cool ”medelålders” moppedist. 😀

6. Allt som är vackert får mig att bli helt lyrisk. Jag kan gå igång en hel dag på en vacker blomma eller något annat fint.

7. Jag samlar på fåglar och älvor. Fairys Exist! 😉

8. Jag är en galen chokoholic!

 

Dåså, då utmanar jag följande:

Lori, Andariel, Mickan, Cettcilia, Pinglan, Mikka, Mina och Linda.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  Vilken dag! Helt slut! Det är jättekul, men jobbigt!!! Dessutom var böckerna slutsålda, har beställd dem på nätet. Så nu ska jag skriva pm, utan kurslitteratur.. HMm hur ska det gå?? vad har du pluggat?

 2. Cherlindrea säger:

  Ewa: Jag kan tänka mig det. Jag vet själv när jag har kört igång, det är fullt ös direkt, man hinner knappt fatta att man börjat plugga igen förän man drunknar i läxor. *s* Men roligt att du tycker det är kul i allafall. Jobbigt med böckerna dock. Jag minns att jag hade tur att få tag på lite begagnade böcker, men resten fick man ju köpa och det är ju inte billigt precis.

  Jag har pluggat konst och konsthantverk och inredning och design, det sistnämnda fick jag dock avsluta tidigare pga min ohälsa. Hoppas kanske kunna ta upp det nångång igen. 🙂

  Hoppas det går bra tills du får dina böcker. Kramiz!

 3. säger:

  Hej!

  Det var länge sedan nu…. Vart håller du hus? 😛

  Kram

 4. Cherlindrea säger:

  Anna: Hej sötast! Ja, jag har haft häcken full här, men det är verkligen ingen ursäkt att inte prata bort ett par timmar i mellanåt. 😀 Jag håller på att installera allt på min nya dator, ska lägga in msn där nu också, så jag kan vara anträffbar på den. Vi kan väl höras i morgon.
  Massa kramar!

 5. Kul!

  Ska ta tag i utmaningen så fort jag orkar. Tack för en upp-piggande kommentar föresten. Jag är lite bättre idag (tisdag)och hoppas på att bli helt bra imorgon. KRAM

 6. Cherlindrea säger:

  C: Skönt att du är bättre vännen. Hoppas du får bli helt frisk nu. Ska bli kul att läsa dina svar på utmaningen. 😀
  Kramar!

Kommentarer är stängda.