Allmänt

Sov gott ute i stugorna…

loxyevening2

Nu har vi kikat på ”CSI NY” som slutade så där frustrerande mitt i ett fall som det kan göra ibland. Vanligtvis är det ju avslutande avsnitt men ibland får dom ett ryck och kör på såna där fortsättningsfall och då blir man ju totalt galen eftersom man är så inställd på att få veta upplösningen samma kväll. *s* Jaja, jag kan ju knappast stämma dem… 😉 Nu kollar vi på Situation Critical på 8:an, en brittisk dokumentär som ikväll handlar om en flygplanskapning.

 

”I juni 1976 blir 258 passagerare på en flight från Israel till Paris måltavlor för en grupp internationella terrorister. Terroristerna kapar planet och flyger till Entebbe i Uganda, där de ställer sitt ultimatum: släpp 58 internationella fångar fria, eller gisslan dödas.”

 

Jag hade egentligen tänkt gå och lägga mig nu, men jag tittar nog klart på den här dokumentären först.

Men sen hoppas jag på en natt med god sömn. Om vi har räknat rätt här, så har vi tvättstugetid i morgon så det vore ju ganska skönt att inte vara helt slut när man har några timmar i tvättstugan framför sig. Lilleman har gett upp för längesen och rullat ihop sig i sin gosefilt. 😉 Annars har han varit riktigt pappig i dag – som vanligt när ”pappa” har varit borta ett helt dygn – och använt hans hand som bädd större delen av kvällen. 🙂
Hoppas ni har haft en mysig kväll alla och får sova gott i natt. På återseende i morgon!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. Visst var det störigt! Jag gillar inte att behöva vänta på upplösningen 🙁
    Gulligt med Loxy i Håkans hand, han ser plötsligt väldigt liten ut 🙂
    Sov gott! Godnattkramar!

  2. Cherlindrea säger:

    Emma: Nej, exakt! Jag har ofta inte tålamod att följa serier som man måste vänta en vecka på att se vad som händer, för jag har en förmåga att glömma ett avsnitt eller tre i bland. *s* Så då väljer jag helst såna här. Och då blir man ju något frustrerad.

    *s* Jag sa precis samma sak till Håkan när jag visade fotot på bloggen – att Loxy ser så himla liten ut i hans hand. 😀 Okej, han är väl ingen jättehund..hehe..men kontrasten gör att han verkligen ser ut som en liiiten chihuahua. 😛

    Jag gissar att du är på jobbet, så ha en fin jobbnatt. :-)Själv fick jag sova en hel timme (!) innan jag var klarvaken igen, så nu sitter jag här. Får se om det blir någon mer sömn i natt. Jag hoppas det i allafall.
    Må så gott vännen! Kramar om!

  3. säger:

    Vilken goding 🙂 Själv har jag en långhårig tös..

  4. Cherlindrea säger:

    Tack Lina. 😀

Kommentarer är stängda.