Inredning & design Pyssel & handarbete

Mina nya soffkuddar! :-)

kuddtyg2

Ja, då var alltså soffkuddarna klara som jag nämnde igår. Och jag tyckte själv att dom blev helt underbart somriga och fina här i vårt vardagsrum. 😀

Vi har ju grundfärgerna vitt och svart i vardagsrummet, och i sommar har jag valt grönt som accentfärg. Jag vet ärligt talat inte riktigt vad man ska kalla den här nyansen. Ljus lime? Kiwi? Pistage? Mint? Lindblomsgrönt? Nej, det sistnämda är mörkare tror jag. Hur som helst så är det enormt svårt att hitta saker i just den här nyansen, för de flesta sakerna som till exempel blockljus och liknande är mer limegrönt och det är en starkare grön nyans än denna. Visste ni det förresten, att grönt är den färg som det mänskliga ögat uppfattar flest nyanser av? 😀

 

kuddtyg1

 

De här tygerna är i 100% bomull och 150 cm breda. Båda kostade 44.50/metern och jag har beställt dem från Jotex. Där kan man också köpa färdiga gardiner – kanallängder, kappmetervara och gardinset med allt färdigt – både i det rosiga och det prickiga tyget. Även paket med 5-metersklipp finns i båda sorterna. Dessutom finns det matchande vaxduksmetervara i båda mönstren. 🙂

 

kuddtyg3

 

Nu ligger det i allafall tre kuddar i varje soffhörna, och jag väntar in mina gardiner som kommer i en senare leverans, också från Jotex. Men innan jag sätter upp alla nya gardiner ska fönstren få sig en vårgenomgång.

 

Det är skrämmande behövligt… *skratt*

 

cutecolorspixiebutton1

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hej igen 🙂

  Jisses vad du är snabb med inläggen på bloggen, önskar att min blogg blev uppdaterad lika mycket. Super gulliga kuddar du köpt! Usch tala inte om fönsterna, hur kan de bli så skitiga???

  Armani är inte från Ulla men han fick namnet pga inspiration från henne.

  Ja det stämmer att valpen kommer från den kullen (som var i påskägget) men inte just den. Den vita som var i ägget är min systers, vi har alltså köpt bröderna som båda är vita…hihi Min systers ska heta ”Dior”.
  Ulla fick 4 valpar varav hon behåller en tik, De är alla så himla söta!
  Klart du ska få se bilder på den lille!
  Mamman är ”Burran”, den som är ”Black and Tan”. Hon är jätte fin och väldigt lugn.

  Klart du får lägga ut bilder från butiken, det är bara roligt. Kanske kan du komma och hälsa på någon gång iaf, det vore ju jätte roligt.

  Nu ska jag till butiken och fixa med utecafét. Det är ju så fint väder så nu vill folk börja sitta ute och dricka sitt caffe.

  Hoppas du får en jätte fin dag!

  Kram Anna

 2. Cherlindrea säger:

  Hej igen Anna, och förlåt att det dröjde, det kom lite i mellan. Visst är det är härligt sött tyg i kuddarna. 😀 Jag stod i valet och kvalet om jag skulle sy gardiner också, men jag tror det skulle bli lite för mycket. =))

  Så kul att ni köpt från samma kull, du och din syster. Jag träffade ju Burran när jag hälsade på, och sedan hämtade Loxy och då var hon bara lite drygt 5 månader. Jag minns henne väl eftersom hon skiljde sig så i färg från alla andra crémechi’s i kullen. 🙂 Och för att Ulla berättade att hon döpt henne efter sitt favoritmärke. *skratt*

  Det skulle verkligen vara otroligt kul att komma upp någon gång och hälsa på, både för att mysa med vovvar och njuta av din härliga butik. 🙂
  Hoppas du har haft en riktigt fin dag i vårsolen.

  Kramar//Indra

Kommentarer är stängda.