Allmänt

Solig förmiddag med lillasyster..

loxymiddag1

 

God middag på er alla!

Jag är lite sent ute här idag, trots att jag var på benen redan vid 8-tiden i morse. Men då var det fika som skulle fixas i ordning och sen dök min lillasyster Nicole upp klockan nio. Så nu sitter vi här och dricker kaffe, mumsar äppelkaka och pratar om allt mellan himmel och jord innan vi ska ner till stan och möta upp Miah, en av Nikkis kompisar. Det ser ut att bli underbart väder idag så vi tänkte ta en fika på Café Viskan om dom har ställt ut sin uteservering. Loxykillen är ju med, så vi måste välja något ställe utomhus. Är inte utemöblerna utställda än, så får det bli en glass i stadsparken i stället. 😀

 

***

 

Men nu ska jag fortsätta och umgås med min syster och om en stund åker vi ner till stan. Återkommer lite senare.

Ha en jättefin dag i vårsolen alla och må så gott!

 

cutecolorsfee5

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Vad härligt ni har det! Hoppas ni hittar ett super mysigt fik på stan med. Här är iaf dom flesta uteserveringarna öppna.
    Själv gömmer jag mig inne och sitter i en trans. Noah vaknar snart så det gäller att ta tillfälligt i akt. Snart ska vi ut och jaga i trädgården. Någon rabatt verkar jag inte kunna få till med en buse som springer och kastar saker på poolduken hela tiden, ggrrrr. 🙂
    Sköt om er så mycket! Många soliga sommarkramar

  2. Nu är det härligt ute!

Kommentarer är stängda.