Allmänt

Lördag morgon…

gizmomorgon4

 

Hej där ute i mörkret!

Idag får min älskade Gizmo, som ju inte finns här längre, säga god morgon till er alla. Jag drömmer något alldeles extremt just nu, de korta stunder jag slumrar till mellan vakenhetsperioderna, och i morse vaknade jag med Gizmo i tankarna. Han och Sassie sprang omkring ute i trapphuset när jag kom ut och jag vet inte hur länge dom hade varit där. En typisk mardröm för mig, att något ska hända mina djur, att dom ska springa bort eller liknande.

Nåja, det var bara en dröm tack och lov!

 

Frågan är vad man ska hitta på denna lördag? Vi har lite planer inför kvällen, Håkan och jag, men än vet vi inte om det funkar med hundvakt osv.
Eventuellt skulle min syster och hennes kompis komma hit idag och fixa naglarna, men jag har inte fått veta säkert om dom kommer ännu. Ni hör ju…jag har ingen större koll på nånting. Haha!

Jag ska i allafall börja dagen med att kolla mail och lite annat. Och sist men definitivt inte minst –

 

Ett stort grattis till lillasyster Camilla som fyller år idag! 😀

illust111

Ha en riktigt fin lördag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

Kommentarer är stängda.