Personligt

*suck* Behöver väl knappast säga nåt…

tecknad-ej-sova11

 

03.01 står klockan på… Och jag som inbillade mig att det var över för den här gången. Jag har roat mig med att spela Farmville på fb en stund men nu ska jag i stället läsa ikapp mig på en massa bloggar som jag inte har hunnit med den sista tiden. Det känns som det har blivit lite för mycket för mig. Jag har ganska många bloggar som jag vill läsa, en del dagsfavoriter, en del som jag följer lite varje vecka. Men de bara ökar och ökar och det har börjat resultera i att det blir lite halvdant med allihopa i stället och så vill jag inte ha det. Jag måste försöka strukturera upp det där litegrann tror jag. Jag prenumererar ju på alla mina favvobloggar, men jag har märkt att det har blivit ett stressmoment för mig att jag aldrig hinner läsa alla nya inlägg. Så får det ju inte vara, det ska vara kul att läsa bloggar, och jag är övertygad om att mina läsare inte läser vartenda inlägg jag gör heller. Så jag måste lugna ner mig lite på den fronten och inse att jag inte är piskad att läsa vartenda ord så fort det publiceras. 😉

Men nu ska jag inte tråka ut er med nattliga snack om mina sömnproblem och vad jag roar mig med på nätterna. 😛

Hoppas ni sover gott därute i allafall alla ni andra och på återseende i morgon bitti.

Jag ska själv snart krypa i säng igen och hoppas på åtminstone lite sömn innan morgonen. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Dennis säger:

    Jobbigt att inte kunna sova…Har ju samma problem.
    Hoppas håkan hade kul på matchen även om den va en katastrof:p
    sov så gott när du ska…kram. bror

  2. säger:

    Då ska jag se om jag hittar dig på FB:)

Kommentarer är stängda.