Allmänt

Loxys frustration över aktiveringsbollen…

retsamboll1

 

När det är för kallt för långpromenader så måste man ju aktivera sig på annat sätt. Och det här är något av det roligaste jag vet i allafall. *s*

Jag är inte så övertygad ifall Loxy tycker det är lika kul… Det sägs ju att hundar tycker om de här tankenötterna, men Loxy verkar mest frustrerad över att godiset sitter fast och inte kommer ut snabbt nog. Han har under årens lopp lärt sig lite olika tekniker när det gäller de här aktiveringsleksakerna. Den här bollen till exempel rullar han inte omkring på golvet så han får springa för mycket efter den, utan han lyfter upp den i munnen och bär den till en matta där den inte rullar lika långt. Och efter varje rull så dammsuger han hela mattan för att se om han lyckades få ut något. 😛

Han aktiveringsflaska där repknuten stoppar för hålet har han lärt sig för länge sen. Där tar han repet i munnen och kastar upp flaskan i luften. Då öppnas hålet och godiset kommer ut.

Men det roligaste av allt för min del är hans uppenbara frustration. *skratt* Jag har aldrig varit med om en hund som visar den så himla tydligt som Loxy gör. Han gnyr, gnäller och morrar och har alla möjliga konstiga ljud för sig åt sina leksaker samtidigt som han jobbar med dem. Hur normalt är det liksom. *S*

 

Hur som helst måste han ju få lite hjärngympa av det här i allafall. Lite svårare än att bara dansa på bakbenen av ren vana som han gör så fort jag går till köket. 😉

 

Nu ska jag snart sätta på tekannan här. Min syster är sjuk idag så hennes och kompisens besök blev inställt. I stället kommer Veronica hit och fikar och ska få sina naglar fixade. 😀 Vi får väl se om det är något uppvisningsbart när det är klart. =))

 

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Hej!

  Kul med aktiveringsboll!

  Ha en fin dag!

  Kram

 2. Dennis säger:

  Haha..han e kul lille Loxy:p
  Skulle ha nåt sånt till Dizze nu oxå när han är här.
  Hoppas ni har en mysig fikastund.
  Kram kram. Bror

 3. säger:

  Haha vilken sötis, kanske för ivrig 😉

 4. säger:

  Söta Loxy! =)
  Min Neo verkar vara likadan i sättet som Loxy. =)
  De är smartare än man tror många gånger.

Kommentarer är stängda.