Allmänt

En njutfull lördag…

badevve1


Hej där ute i hettan! 🙂


28 grader i skuggan och strålande sol – det här är riktig högsommar! 😀 Jag vet, ett förbaskat tjat om vädret, men man blir ju faktiskt ganska glad över att det är riktig sommar i år. =))

Jag pratade precis med min bror i telefon. Han och Evelyn hade just anlänt till badsjön här hos oss och det var inte utan att jag kände mig en smula sugen på att kila ner en sväng. Men vi har varit hos mamma ett par timmar, lilleman och jag, och nu är han så trött av värmen att jag vill hålla honom inomhus en stund. Mamma skulle däremot ner en stund, med lite saft och kaffe till dem, så jag sprang ut och mötte upp henne innan hon cyklade iväg och skickade med henne varsin chokladbakelse till brorsan och Evve. 😛 Jag delar ut de här bakelserna åt höger och vänster känns det som. *skratt* Men det är ju så roligt att baka. Däremot bör varken Håkan eller jag sätta i oss allt jag gör. Hehe!


Nu ska jag ta och svalka av Loxy litegrann i duschen och sen ska vi ta oss en eftermiddagsvila han och jag. Håkan och grabbarna är nånstans halvvägs hem, men dom stannar lite titt som tätt för vatten och bensträckare så än är dom nog inte här på nån timme eller två. Det bör bli ungefär lagom tills solen sjunkit en smula och vi kan tända grillen på balkongen. 😀 Idag blir det grillad kotlett till middag. =))


Ha nu en fortsatt skön dag i värmen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...