Allmänt

Hjälp mig ur detta spararvansinne! *s*

stok1

Varför ger man sig in på nåt sånt här? För att det är akut nödvändigt kanske.. *s*

Jag blir i allafall komplett galen! Det känns som jag har kört fast totalt och aldrig kommer att bli klar!
Jag bestämde mig för att röja ur våra kökskåp i dag, fullkomligt övertygad om att jag skulle hitta en massa skatter längst in i gömmorna som jag inte ens kom ihåg att vi ägde. Och det har jag förstås gjort – på både gott och ont… Haha!
Och nu är skåpen riktigt snygga, urskurade och allt är snyggt inställt efter användning och funktion och jag har flera kassar med saker som ska gå till soprummet. Men vad i hela friden gör man med resten??? De där prylarna som man inte vill ha i skåpen, inte vill slänga, inte vill lägga i källaren, inte vill ha framme? Jag blir tokig!
Jag vet – jag har hört det förut. Spara det nånstans i ett halvår eller ett år, och har du inte använt det då heller så slänger du det. Men den grejen har jag kört i flera år med vissa saker, och jag vill fortfarande inte slänga dem. 😛

***

 

spets1

 

Men jag tog en liten paus tidigare och gjorde lite roligt också. 😉 Jag är inte helt klar ännu, men snart kan jag lägga mina nya, spetskantade smådukar i de nymålade brödkorgarna. 😀 Spetsen är egentligen lite bredare än vad jag tänkt mig från början och dessutom inte en kantspets heller, men den var så himla söt så jag ombestämde mig gärna. =)) Vi får väl se hur det blir. Jag har fått lite spetsmani för tillfället, så jag blir säkert nöjd. *s*

***

 

Men nu ska jag fortsätta med mina köksskåp så dom blir klara det här dygnet i allafall. Ha en fin kväll alla!

 

Liten bonusbild på min lilla nåldyna jag svängde ihop när jag upptäckte nackdelen med kombinationen ”långa naglar + pyttesmå nålaskar”..haha!

 

spets2

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Hjälp! 😀 Ja, du är ju för söt med ditt samlande, vare sig det är te eller prylar 😉 Skönt att du fick ordning till sist, det känns väl bra?! Ett tips när skåp och lådor har grott igen är ju annars att flytta 😉 Då blir man så illa tvungen att röja bland alla grejer!
    Men man ska inte kasta sten i glashus. Jag hade en vision om ett avskalat och minimalistiskt hem innan vi flyttade, men gissa vem som redan börjat pynta till förbannelse 😉 Häromdagen hade K rivit ut en sida med rubriken STILRENT ur ett inredningsmagasin och ställt den på badrumshyllan bland alla rosa prylar 😀
    Kramar i massor!

  2. Cherlindrea säger:

    Emma: *gapskratt* Jag hade samma vision – ett bra tag faktiskt. Men nu har jag gett upp den – definitivt! *fniss* Jag tycker alldeles för mycket om sött och pynt och såna grejer för att trivas en längre tid i ett avskalat hem hur himla ursnyggt jag än tycker att det är. 😀 Men jag tror jag är periodare..haha! Vi får väl se när nästa minimalism-period kommer, just nu är det i allafall mycket rysch och pysch, rosor, lantligt och Shabby, pasteller men med vitt som grund som gäller. 🙂 Det där ordet ”Stilrent” har jag fått käka upp så många gånger så jag vågar inte ens andas det längre. Haha!

    Ta det nu lugnt i natt och jobba inte ihjäl dig. För jag gissar att det är där du är med tanke på tiden.. 😉 Massa gokramar till dig!

Kommentarer är stängda.