Allmänt

I´m alive… ;-)

tecknad-god-natt-egen1

 

Kikar bara in en snabbis och visar att jag lever. 😉

Men det är ta mig 17 nätt och jämnt. De här storhandlingarna tar knäcken på mig varenda gång. Det tar mig en halv dag med handling, uppackning, uppdelande av alla storförpackningar som ska in i frysen och inpackandet av alla andra varor i kyl och skafferi. När jag väl är klar har flera timmar gått och jag är helt slut.

Så efter att jag var klar vid 16-tiden idag, (obs, jag åkte till affären vid 10…*s*) så har jag mest vilat och slappat. Det hjälper nog en del till att jag inte har sovit på två dygn heller. Jag är verkligen i tokbehov av en hel natts sömn nu.

I morgon jobbar Håkan igen, så vi får väl se vad jag väljer att hitta på under dagen. Men det lutar åt bakning. 😀 Jag inhandlade en hel del nya roliga ingredienser idag och tänkte testa lite nya recept.

Appropå bakning, så såg jag en sak på Maxi Stormarknad idag som jag bara måste köpa till min lilla brorsdotter Evelyn. Såå himla gulligt! 😀

 

oetker_lilli

 

Dr. Oetker har ett speciellt sidomärke som heter Princess Lilifee med massa söta tårtdekorationer, strösselsorter och så vidare. Jag har mycket av dem sedan tidigare. Men idag såg jag en annan sak för första gången – färdiga paket med jordgubbscupcakes. I paketet ingick allt som behövs för både själva muffinsen och för frostingen. Det finns även citronkaka, tårta, pudding och en hel del andra saker, men på Maxi såg jag bara cupcakes idag. Hur som helst, det var inte utan att jag var en smula sugen på att köpa ett paket själv, bara för att dom var så himla söta! 😛 Nu ångrar jag att jag inte gjorde det, eftersom Evelyn skulle bli jätteglad för ett sånt här. Så jag måste förbi Maxi igen innan dom tar slut, för de här gissar jag kan bli mäkta populära. Dom var inte dyra heller. Jag minns inte exakt, men jag tror det var drygt 30:- för ett sånt här paket.

 

Men nu är ”CSI NY” slut och det är dags för mig att hoppa i säng och hoppas på att få sova. Hoho, vad vitsig jag är… *s* 😉

Hoppas ni har haft en jättefin dag, och sov så gott alla!

På återseende i morgon!

 

04515

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...