Allmänt

Virrigt morgonbabbel… *s*

morgonvovveloxy1

 

God morgon på er denna måndagsmorgon!

 

Då var helgen över för den här gången. Jag dök aldrig upp mer i går kväll av den enkla anledningen av jag inte ens orkade se klart filmen som jag väntat på halva kvällen. Jag var precis dödstrött efter föregående natt utan sömn. Så redan strax över 22 gick vi och lade oss igår, och jag somnade som en stock så fort jag hamnat på kudden – bara för att vakna strax över elva igen… Hur less kan man bli liksom?! Ja, och så har natten fortsatt. Sömn kanske en kvart, tjugo minuter och så vaken igen utan att kunna somna om på ett bra tag. Så runt tretiden i natt satt jag här uppe och käkade lite nattamat och skrev dagens storhandlingslista. Så fick jag det gjort i allafall. *s*

 

kundkorg1

 

Det är alltså dags för storhandling idag. Jag kan väl inte påstå att jag ser fram emot det, särskilt inte efter ännu en mer eller mindre sömnlös natt. Men det är så stort behov av påfyllning i kyl och frys här hemma nu, så jag måste.
Men än så länge har inte min kära sambo vaknat så det dröjer väl ett tag till innan vi ska iväg. Jag funderar allvarligt på att lägga mig på soffan en stund och kanske, om jag har tur, få slumra till lite. Igår var jag verkligen extremt trött. När det går så långt att man sluddrar av sömnbrist, då är det verkligen dags att göra något åt det.

Jag får heller inte glömma att ringa min läkare idag och kolla upp de här förbaskade prickarna som håller på att driva mig till vansinne. Ja, för tillfället är det väl dom som är orsaken till att jag inte sover. Tror jag… Just nu har jag ingen större koll på nånting om jag ska vara ärlig. *Skratt* Det kan lika gärna vara nikotinabstinensen som gör att jag har sömnproblem. Eller också är det bara helt enkelt de gamla vanliga problemen med sömnen. Det finns så många bud just nu att jag knappt orkar bry mig. Resultatet är ju detsamma vilket fall som helt. 😛

 

Hur som helst, nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen ska jag slappa på soffan en stund tills resten av hemmet vaknar till liv. Och sen antar jag att vi sticker iväg ganska snabbt för att få storhandlingen avklarad.

Ha en jättefin dag alla, så återkommer jag lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...