Allmänt

Vampire Diaries ikväll..

vampire1

 

Hej där på kvällskvisten alla!

 

Har ni sett eller hört talas om den här serien, ”Vampire Diaries”? Den började visserligen nu ikväll med första avsnitten, men jag har förstått det så att även denna vampyrfilmen är baserad på en bok. Eller ja, en serie är det ju. Hur som helst så verkar den påminna en hel del om Twilight i handlingen. Inte helt förstås, men väldigt många detaljer. Men det kanske blir så när båda handlar om vampyrer, vad vet jag. 😉

 

Hur som helst så kikar jag lite halvt om halvt på den nu, samtidigt som jag fixar lite med mina naglar. Nu har jag haft dem naturella tillräckligt länge, så jag börjar längta efter lite färg och bling. 😛 Får väl se vad jag hittar på med dem den här gången. Senare ikväll blir det ”CSI Miami” och ”Fringe” och då vill jag inte sitta upptagen med något annat. =))

Men innan dess ska jag kila ut med Loxy och möta mamsen. Jag måste låna en skvätt mjölk av henne till morgonkaffet (det har jag i allafall inte slutat med…*s*) för det har jag helt missat att köpa, och jag sätter mig inte gärna på bussen ner till stan nu på kvällen för lite mjölk. Men i morgon måste jag däremot till stan, så jag tänker definitivt inte sova halva förmiddagen i morgon. Det vill jag helst ha avklarat så tidigt som möjligt.

 

Nu ska jag i allafall fortsätta med mina naglar och Vampyrserien och se om det är något att ha.

Ha en mysig kväll alla och må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Tack så mycket själv snälla du!

    Hopaps du haft en bra dag!
    Kram Britta

Kommentarer är stängda.