loxynatt171

God kväll på er alla därute!

Då var den här dagen också till ända och det är snart dags för mig att följa min vovves exempel och gå till sängs.

Efter eftermiddagens nagelfix på en jättegullig tjej så dukade jag en fikabricka med lite kvällsmackor, te och cupcakes och så dök mamsen och lillebror upp och vi hade en riktigt mysig kvällsfika. 🙂

Efter att dom hade gått satte jag mig vid datorn för att bevaka en budgivning på en byrå som jag var med i. Den gick ut klockan 21.00 ikväll och ca kvart i hade jag fortfarande det vinnande budet på 100:-. Men sen gick det som det brukar i budgivningar, sista minuterna rusade buden i höjden. Men jag avgick med segern och lade det vinnande budet och är numera äntligen ägare till en byrå för det riktigt okej priset 300:-. 🙂

***

byraar1

***

Så förutom sekretären – som jag tjatat om i flera veckor nu – så har jag numera även den här byrån att ta itu med. 😛 Det är alltså furubyrån till vänster här ovan som jag har köpt, och min plan är att göra om den i den stilen som byrån till vänster. De är ju ganska lika, bortsett från vissa småsaker, som till exempel en låda mindre på min, men jag tror nog att den kommer att bli ganska snarlik när jag är klar med den. 😉 Nu är det bara att sätta igång med slipningen. Jag har två riktigt hemska projekt framför mig men de blir säkert jättefina när jag är klar. Hoppas jag… 🙂

***

stol11

***

Och när jag ändå är igång med möbler just nu, så kan jag lika gärna passa på att efterlysa en sak som jag är på jakt efter – nämligen en sådan här stol som på bilden här ovan. Inte nödvändigtvis en exakt likadan, men i den här stilen. Jag är bara ute efter en enda, men är det någon som sitter på två och vill sälja dem tillsammans så kan jag tänka mig det också, om priset är det rätta.

Så är det någon därute som sitter på någon sån här och kan tänka sig att sälja den – kontakta mig jättegärna på min mail; blogg@cherlindrea.se så skulle jag bli mer än tacksam! 😀

Nu ska jag dock släppa både inredning, naglar, cupcakes och allt annat för ikväll och hoppa i säng. =))

Hoppas ni har haft en jättefin dag och kväll och får en god natt alla!

På återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 22nd oktober 2012
Filled Under: Allmänt, Inredning & design, Möbler & interiör