Allmänt

Mysstund i soffan med lilleman… :-)

loxymys12

 

Hej på er kära ni!

 

Det börjar bli dags för mig att krypa i säng här, något jag skulle ha gjort för längesen egentligen, om jag inte vill sova bort morgondagen också. Men först fastnade jag vid tv’n, sedan bestämde jag mig för att ta en dusch innan jag lade mig, och sen fastnade jag vid tv’n igen. Och i soffan med min lilla älskling. 😀

 

Men nu måste jag verkligen slita mig, annars orkar jag aldrig ta mig iväg till stan i tid i morgon. Självklart ska ett avsnitt av Criminal minds börja just nu, men trösten är att det är en repris, som jag har sett dessutom, så jag ska nog lyckas ta mig härifrån. 😉

 

Hoppas ni har haft en riktigt mysig kväll alla, och får sova gott i natt.

För nu säger jag god natt, och på återseende i morgon bitti igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...