Allmänt

Tips! Tävling på Guldfynd! Vinn presentkort på 2000:-

tavling-stor

 

Jag tänkte att jag ville tipsa er om en tävling som jag ramlade över och som verkligen är värd att lägga ner lite tid på. 😀

Det här är ingen bloggtävling och du behöver heller ingen blogg för att kunna vara med och tävla. Det är nämligen Guldfynd som håller i den, och tävlingsreglerna är riktigt lätta.

Nu i dagarna har du fått ett reklamblad från Guldfynd i brevlådan, med massor av vackra Alla hjärtans dag-smycken. Det enda du behöver göra är att välja ut din favorit ur det här reklambladet och sedan skicka ett mail till Guldfynd och tala om vilket smycke du valt och varför. Har du inte kvar reklambladet så gör det ingenting. Det finns att bläddra i på nätet, i Guldfynds webbutik.

Det du tävlar om är ett presentkort på 2000:- och det räcker till mycket vackert i smyckesväg. 😀

Här är ett litet urval på smyckena ifrån Alla hjärtans dag-reklamen:

 

guldfynd11

 

Inte helt enkelt att välja och detta är inte allt. 🙂

Men vill du vara med och tävla om det här fina priset så gå in på Guldfynd och klicka på länken till tävlingen där du hittar mailadress och andra uppgifter. Där hittar du även reklambladet som du kan bläddra i.

Senast den 14:e februari vill dom ha ditt mail.

 

Lycka till om ni är med och tävlar! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    ååh, rosa hjärtat va ju sött!

  2. säger:

    ååh lätt att jag är med och tävlar!

  3. […] ni vad som har hänt?!!! Som ni kanske minns så tipsade jag om en tävling strax före Alla hjärtans dag som Guldfynd hade, där man skulle välja ut ett […]

Kommentarer är stängda.