Allmänt

Foton ifrån vår familjedag i Ö-vik!

ovik1


Hej hej därute!


Då var det dags för nästa gäng foton ifrån norrlandsresan och den här gången blir det från vår dag i Ö-vik med Håkans familj och släktingar. Det var Håkans syster som hade anordnat en jättefin träff för alla syskon och föräldrar där dom bjöd på en supergod buffé med rökt röding, kyckling, rostbiff, sommarskinka, sallader, färskpotatis, ost och bröd. Hur himla gott som helst! 😀 Massor av gott fika fick vi också och så mysigt umgänge förstås. Det var en sväng på sjön med båten för några, fiske med en yttepytteabborre som fångst, skyttetävling och en massa annat.


Här kommer ett urval av foton ifrån dagen, från att vi kom på förmiddagen och fram till kvällen när vi åkte hem. 🙂


Nu ska jag ägna mig åt mitt telefonsamtal med Veronica. 😀

Ha en fortsatt fin dag alla!

Klicka på bilderna för större format.

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...