Allmänt

Solgula tulpaner!

Eftersom jag var sängliggande i migrän igår, skickade jag i väg sambon till Rusta på eftermiddagen för att köpa en resväska till mig. Ett reklamblad följde med Borås Tidning i torsdags, och eftersom jag vet att saker snabbt tar slut på Rusta, särskilt om det är ett bra pris på dem, så fick jag nästan panik.

Jättecharmiga kabinväskor i olika glada färger, (rosa var ju den aktuella förstås) med matchande handbag att fästa på resväskan. Superbilligt var det också, så det var ju inte så mycket att orda om, speciellt som jag verkligen har behövt en sådan länge.

Men hur var det dom sa i NetOnNet-reklamen på tv? ”Bara för att du är den första kunden på första readagen, så betyder inte det att varan finns!” *suck*

En stackars liten resväska av mindre modellen var det enda sambon hittade på Rusta, förutom ett par enstaka större i andra färger. Handbagarna såg han inte röken av. Tar dom in för få varor? Eller lyckades dom verkligen sälja slut på hela partiet på en enda dag?? Hur det nu är, så blev det ingen resväska för mig igår i allafall. Men har jag tur, kanske de finns kvar på Rusta i Göteborg. Ska ju dit idag, så man kan ju alltid ta sig en titt.

Så sambon kom hem igen utan nån väska, men dock med en ny bukett tulpaner, gula denna gång, som nu står på köksbordet och sprider solsken. Hur grått det än är så blir man glad när man ser och känner vårdoften av dessa underbara blommor! smiley

//Indra – utan väska men med solsken i köket.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...