Allmänt

Lite foton från vår midsommar! :-)

mid1

 

God kväll på er alla!

 

Det har varit en hel del de senaste två dygnen så jag har verkligen inte haft någon tid att blogga. Inte nog med att jag har stått och lagat midsommarmat i två dagar – jag har även satt igång med packningen och håller på att plöja mig igenom alla köksskåp – det värsta av allt tror jag. 😛 Men idag har vi haft en jättemysig midsommar, Håkan och jag, tillsammans med min familj. Det blev en enorm midsommarlunch med jordgubbar i massor – såna massor att vi bestämde oss för att ha vår planerade grillning i morgon i stället. Det var inte en enda som kunde få i sig en bit till, så grillning på kvällens som vi tänkt oss kändes en aning övermaga. *s*

Vi brukar oftast bara ha matjesill, potatis, gräddfil och gräslök på vårt midsommarbord. Idag blev det – förutom detta vanliga – sex olika sorters sill, kräftströmming, crustader med kantarell- och champinjonstuvning, jansons frestelse, laxstubbar, köttbullar, prinskorv, ägg och lite annat smått och gott, så som färskt bröd m.m. Därefter hade vi både några liter jordgubbar med grädde, plus en enorm jordgubbstårta som jag bakade i förmiddags. Så ja… att träffas för en grilllunch i morgon i stället kändes som en urbota bra idag. 😛

Här kommer i allafall en bildsvit ifrån vår mysiga dag, och i morgon blir det förmodligen ett gäng till, under grillningen. 🙂 Hoppas ni har haft en kanondag alla, och kunnat njuta av mat och sällskap trots att vädret inte riktigt varit vad man hoppats. I varje fall inte  här nere hos oss. Vi har visserligen ätit ute på altanen, men tjockt påbylsade med varma kläder.

Ha det gott alla och på återseende i morgon bitti!

 

mid2

 

mid3

 

mid4

 

mid5

 

mid6

 

mid7

 

mid8

 

mid9

 

mid10

 

mid11

 

mid12

 

mid13

 

mid14

 

mid15

 

mid16

 

mid17

 

mid18

 

mid19

 

Sov så gott alla och var rädda om er därute i midsommarnatten! 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...