Allmänt

Badstund…

harnosand2010-031

 

’God eftermiddag på er!

 

Då har vi ätit en supergod kall buffé här och sitter ute i trädgården igen och softar efter maten. 🙂 Det är snart dags för kaffe, och under tiden roar sig några med luftpistolskytte. En riktigt härlig dag har det varit och tiden har gått otroligt fort. Jag trodde knappt mina ögon när jag kollade på klockan alldeles nyss och såg att den redan var halv sex på eftermiddagen. Vi kom ju nyss hit. 😛

 

Loxy har varit väldigt varm idag, redan från början när vi kom, så vi har doppat honom i sjön med jämna mellanrum under dagen. Inget han är speciellt road av precis, men han piggnar till och blir en helt annan hund efteråt. Så det är nog bra för honom helt klart. =))

 

Nu är det dags för kaffe här så jag ska stänga ner datorn och vara lite social. 😉 Fler foton ifrån dagen kommer senare. Ha en fortsatt fin lördag alla!

På återseende under kvällen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...