Allmänt

Blå Porten idag :-)

lillemanmorgon12

God förmiddag på er alla!


Då var man äntligen på benen igen. Vi tog oss en ordentlig sovmorgon allihopa idag, och tog igen oss efter gårdagen. Inte för att det var så ansträngande precis. *s* Men en hel dag i solen och ytterligare några mil i bilen tar på en helt klart. Nu står vår trippmätare, eller färddator, på 110 mil i bilen sedan vi lämnade Borås. Det är en bit om man säger så, och då har vi ytterligare 79 mil kvar hem. 😛


Hur som helst, det var en riktigt skön dag i Ö-vik igår, med god mat, trevligt sällskap och underbart sommarväder. Vi var inte hemma förän vid 20-tiden på kvällen och då var vi helt slut. Börjar man bli gammal tro? 😉
Vi satt en stund hos Håkans föräldrar och tittade på tv innan vi åkte till övernattningsrummet och kollade på andra delen av Sorgmantel innan vi brann av.  Och sen har jag sovit som en sten i natt. Det är helt klart ganska skönt att slippa sömnproblemen när man inte är hemma. Jag vet aldrig vad jag ska ta mig för när jag är vaken på nätterna borta. Särskilt inte som vi bara har ett rum och jag inte kan ta vägen nånstans där jag inte stör Håkan. Men som sagt, jag har sovit bra – än så länge. =))


Nu ska vi i allafall åka ut till ett helt otroligt ställe som jag aldrig missar när jag är här uppe, nämligen Blå Porten. 😀 Det är en antik- och loppmarknad med massor av fina saker, både prylar och möbler.  Jag har bloggat om det förr, men jag ska ta lite nya bilder idag och lägga upp ett nytt inlägg senare. Det har tydligen kommit mycket nytt därute sedan jag var där förra sommaren. 😀

Så det är våra planer för denna söndagsförmiddag. Senare ska vi åka upp till Vårdkasen och ta lite foton över ett soligt Härnösand. Sist vi var där låg hela staden i molndis. =))


Hoppas ni får en jättefin dag därute! Jag återkommer senare som vanligt, med lite nytt från dagen. 🙂

Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Hoppas du hittar nåt kul!

  2. cecilia (med Saga & Betty) säger:

    åh, Blå porten… de låter ju super mysigt å kul!

    ha en bra dag, kram

Kommentarer är stängda.