Allmänt

Tävla hos Millah om presentkort värt 300:- från Smycken4u!

smycken4u

 

Jag är med och tävlar hos Millah om ett presentkort värt 300kr hos Smycken4u – smycken online

 

Tävlingsreglerna är superenkla! Följ bara länken till tävlingsbloggen här ovan så får du informationen.

 

Tävlingen avslutas den 20 augusti!

Lycka Till!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. Oh de ser riktigt eleganta och fina ut:)
  Den vill jag vara med i!
  Tack för tipset gumman<3

 2. Nemen åh stackare!:( Jag började faktiskt bli orolig att något hänt eftersom du skrivit att du skulle maila och dina ord de litar jag på. Visste inte att du har epilepsi så gissade på migrän. Epilepsi kan jag inte så mkt om, men jag har för mig att det är en rätt allvarlig sjukdom? Om du orkar får du gärna berätta lite, sen när du mår tiptop förstås, så att jag 1. kan få lite mer förståelse för det och 2. lära känna dig bättre:)
  Jag ska läsa igenom en massa av dina inlägg nu som jag missat på senaste tiden (förlåt!) och kommentera så att du fförhoppningsvis mår lite bättre när du läser dem.
  Krama om Loxy och Håkan (visst heter din man/sambo så? förlåt annars:Phihi) och tänk på något bra, kan inte ge så mycket mer tips eftersom att jag inte riktigt vet vad sjukdomen innebär.
  Jag längtar till jag får höra ifrån dig igen Indra och tills dess håller jag tummar och tår att du mår så bra du kan så fort som möjligt! Vill inte att du ska må dåligt, vill att du ska må bra och kunna pyssla en massa och promenera med Loxy… och skriva till mig förstås;) hihi 🙂

  Tusen kramar, Camilla<3

 3. säger:

  åååh..mycket fint! Smycketn, ja sånt gillar vi! 😛

 4. Hejsan! Jag såg att du var med i tävlingen som jag hade med Millah. Jätteskoj! Jag gillar din sida och undrar om du kan ha med min shop under ”Mode & accossearer” i din högerkolumn. Om du vill det så vill jag att du har den under namnet ”Smycken online”. Givetvis får du välja några smycken ur sortimentet som tack. Krya på dig / Jörgen

 5. Cherlindrea säger:

  Bompestjej: Ja, jag tyckte verkligen det var riktigt fina smycken där – och även om man inte vann något så kan man ju köpa lite av det man vill ha, för smyckena är ju superbilliga! Jag har kikat lite på några halsband, ett armband och ett par örhängen som jag skulle vilja ha där. Kanske klickar hem dem nån dag. 😉
  Kramiz!

Kommentarer är stängda.