Allmänt

Toktidig morgon…

balkongmorgon11

 

God morgon på er alla därute!

Då var det en ny dag, en dag som man egentligen borde ligga kvar i sängen och ta sovmorgon.. 😉
Men  har man en liten vovve som helt plötsligt blivit galet morgonpigg och jagar upp en klockan halv sex så har man inte så mycket att säga till om liksom. *s* Loxy var toknödig – han måste ha druckit mycket i går kväll – så det var bara att dra sig upp ur sängen och dra på sig kläderna. Jag har inte fått sova något i natt, så vaken var jag som tur var redan. Men jag hade förstås gärna legat kvar en stund till och fått mig lite vila.

Men nu blev det en mysig (och tidig..) morgonpromenad i stället, och sen var jag ju tokpigg förstås. *s* Så när vi kom tillbaka och Loxy genast störtat in i sovrummet för att sova vidare, så satte jag på kaffe och placerade mig på balkongen med morgonkoppen och ett korsord.
Jag vet nog ingenting som är så tyst som en söndagsmorgon här uppe hos oss. Man hör verkligen tystnaden. Det är ljuvligt att börja dagen på det sättet, lugnt och stilla och i ro ute i friska luften med en kopp med nybryggt, doftande kaffe. 🙂

 

Och ja, därute blev jag kvar en bra stund. *s* Sen  flyttade jag in och har suttit och läst igenom en massa favvobloggar här på morgonen. Jag har upptäckt att jag har såpass många favoriter som jag prenumererar på nu, att jag inte hinner med alla. Om jag ska läsa igenom alla de bloggarna och lämna en liten hälsning eller en kommentar på något som jag känner att jag vill kommentera, så skulle det ta nästan halva dagen. Jag har ingen som helst lust att rensa upp och ta bort några, för jag har ju valt att lägga dem i min feed-lista för att jag tycker om dem, och vill läsa dem. Men däremot har jag funderat på om jag inte måste dela upp dem lite, på kanske två eller tre dagar. Det skulle ju i såfall innebära att jag får läsa ikapp mig, och jag riskerar att missa vissa begivenheter med 1-2 dagar. Men det är nog tyvärr inget att göra åt. Jag måste göra så  här för att minska stressen för mig själv. Att läsa bloggar ska ju vara roligt – inte ett tvång – och det har det tyvärr blivit den sista tiden när jag märker att jag inte hinner med.

 

Är det någon som har ett bättre förslag eller tips på hur ni gör för att hinna besöka alla bloggvänner så tar jag mycket tacksamt emot dem. Men fram tills dess så kommer jag, utan inbördes ordning, att dela upp mina favoritbloggar så att jag får lite mer tid hos var och en och kan läsa dem i lugn och ro, i stället för att stressa över allihop bara för att hinna med hela listan.

 

Vad tycker ni om min tanke? Är det ett sätt att lösa det här tro?

 

Hur som helst – nu ska jag inte sitta vid någon blogg alls, utan först svara på ett viktigt mail, vilket jag skulle ha gjort igår – men inte hann, och sedan ta itu med och göra klart alla ramarna som fortfarande täcker halva arbetsrummet. *s*

 

Hoppas ni får en riktigt mysig söndag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

  1. Man måste inte läsa alla bloggar varje dag:)

  2. säger:

    God morgon! Jag hinner inte läsa alla bloggar varje dag. Vissa perioder när det är som intensivast med studierna då hinner jag varken läsa bloggar eller blogga själv. Synd! Mitt tips är att dela upp dem. det brukar jag göra.

    Hoppas du får en fin dag!! kram på dig!

  3. Go morron! Känner igen de där med många favvis bloggar. Jag är en sån som vill ta mig tid till alla oxå, vet själv hur ”lessen” man blir då folk inte tittar tillbax när man skrivit en kommenter eller så. Så jag försöker hinna med alla bloggar som jag gillar. Om du undrar hur jag gör så kan jag säga att jag tittar in på bloggarna, kollar igenom inlägget snabbt, tittar på bilder (om de e nått intressant eller av värde att veta) & om de tilltalar mig så läser jag hela noga, annars så nöjer jag mig med att skumma igenom. Ibland skriver jag en lång kommentar, men ibland räcker det med en kort. Man blir ju glad över att personen tittat in i alla fall, i alla fall blir jag de. För mig räcker de med att nån skriver ”hej. kikade in idag.!”. Så nu vet du hur jag brukar göra (ler).

    ha en bra dag idag, kram

  4. Hej vännen:)
    Menar verkligen inte att tjata utan andledningen till att jagskriver är att jag gissar att mailet du skriver om ovan är mailet till moi och det var ju rätt så länge sen du skrev detta så jag blir orolig att de blivit nå knas med mailet för jag har inte fått något;) Men du kanske inte har skickat det, och det gör absolut ingenting, jag skriver endast detta för att du skrev att du skulle svara på det i inlägget ovan och jag vill inte att ditt mail ska försvinna så:)
    Kramkram<3 Hoppas du inte missuppfattar:)

  5. säger:

    God morgon Vännen!
    Kram!

  6. säger:

    Jag läser noga bara de som jag har länkat annars blir det alldeles för mkt att läsa.
    Kram

Kommentarer är stängda.