Allmänt

Dagens Vill Ha – Hello Kitty högtalare

kittyspeaker1

Dagens Vill ha är dessa ljuvliga små Hello Kitty-högtalarna som jag faktiskt ska klicka hem också. 😀 Jag har ingen aning om hur bra eller dåliga dom är, men dom är ju sjukt söta! 😛 Och jag har egentligen inga större krav på grymma högtalare om jag ska vara ärlig. Jag lyssnar så lite på musik så jag har ingen lust att lägga några stora pengar på högtalare.

 

kittyspeaker2

 

Så dom här borde passa mig perfekt! 😀 Högtalarna drivs via ett 5 V lithiumbatteri som laddas via usb-porten på datorn. Dom har ett mått på 10.3 x 8.3 x 7.3 cm. Kan kopplas till alla ljudkällor med en ljudutgång på 3.5 mm som t.ex. iPod, iPhone, CD-spelare och datorer.
Högtalarna finns på antingen Gadgetgirl.se eller MrGizmo.se.

Jag bloggar om dem när jag beställt och fått hem dem och vet hur dom är i kvalitén. =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  söta !

 2. säger:

  jättesöta!

 3. Dennis säger:

  Stackars håkan:p

 4. säger:

  Hej hopp!!

  jag vet precis hur det är när tiden inte räcker till. Har själv varit super dålig på att både uppdatera min egen blogg samt att läsa andras bloggar.
  Sen påsk har vi drabbats av all och lite till känns det som.

  Äntligen har det vackra vädret tagit över, imorse var det bara för trist. Men som du skriver sommarn är inte allt för långt bort 😀
  Det räcker med att solen tittar fram och värmer för att man ska känna sig väldigt mycket piggare och friskare för den delen.

  Ja, jag läste att du hade fått hem scootern, skratta gjorde jag också (förlåt) när jag såg att det inte tog många minuter innan larmet var igång. Jag kan inte förstå varför människor ska vara så klåfingriga och nyfikna, aldrig får man ha något i fred.

  Jag hoppas att lilla gubben kryar på sig, man blir så orolig när dom små liven inte mår bra. Själv är jag nog lite överfjompig med mina tissar, om omgivningen får tycka till, men dom är ju mina små gull ungar 😀

  Massor av kramar!!!

Kommentarer är stängda.