Allmänt

En kväll framför tv’n…

lilleman-toknanig-godnatt-o-sovgott1

 

God kväll på er alla!

 

Då börjar den här dagen lida mot sitt slut. Tisdagar är rena katastrofen när det gäller tv-utbudet, men just nu sitter jag och kikar på The secret millionaire på 9:an. Det är så där lite halvbra tycker jag. Lite segt ibland, men tanken är ju mer än god. Efter det blir det förmodligen Top Gear och det kan verkligen vara riktigt tokkul i mellanåt. 😀 Dom är helt galna dom där tre. *s*

 

Nu i kväll tog jag upp min scooter hit till vår loftgång och ställde den utanför dörren. Det är tur att den är så liten och lätt. 😀 Den går utan vidare in i hissen och kan åka med mig upp. *s* Det känns faktiskt lite mindre stressande att ha den här uppe och slippa lyssna efter larmet hela tiden. Men det är klart – längre fram i sommar när man kör varje dag – då lär jag inte ta upp den på kvällarna. Det blir lite väl mycket dragande upp och ner.

Nu ska jag i allafall ta och göra i ordning lite kvällsmat med te och mackor och sen ska jag bara slötitta på tv tills det är dags att krypa i säng. Jag är redan trött så det är inte ens säkert att jag orkar med Top Gear ikväll.

Ha en jättefin tisdagskväll alla, och sov så gott när det är dags!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilken tur att den fick plats i hissen, det blir ju jättebra:)

    Fin bild på Loxy!

    tack för bra nageltips!

Kommentarer är stängda.