Allmänt Djur

God fredagsmorgon!

morgonsassie11

 

God morgon på er därute!

 

Då var det fredag igen! 🙂 Helt okej med fredag men nu tycker jag veckorna har gått lite väl fort ett tag. Det känns som vi precis hade helg. Är det bara för att man inte vill att att tiden ska gå just nu tro? För varje dag så kommer vi allt närmare vintern, och än vill jag gärna ha lite mer sommar innan det är dags att ge upp för i år.

 

Det har varit ännu en vaken natt, en otroligt lång natt – jag trodde nästan klockorna stannat i mellanåt när det inte gått mer än några minuter varenda gång jag tittade på dem. Fördelen med att jag var vaken är dock att jag kunnat pyssla om min kisse som har varit dålig i natt. Han verkar ordentligt trött nu på morgonen så det har nog tagit på honom. Man blir ju så himla orolig varenda gång han blir hängig, för han är dock väldigt gammal. Vi får väl se hur han mår frampå dagen.

 

Nu ska jag i allafall kolla runt lite på nätet en stund, svara på lite mail och fixa med lite andra måste-göra.

Ha en fin fredag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. haha, verkligen. Dom är inte kloka på mitt jobb.. och alltid är det jag som råkar ut för det. Undrar va det kan bero på. 😛 Vilken enoooormt söt kissemiss. Ser lite ut som min Trazan fast han är helsvart. Är det mammas sötnos kanske? hihi. Ha en jättefin fredag! Kraam

Kommentarer är stängda.