Allmänt

En softad söndagskväll…

loxynatt23

 

Hej på er därute alla!

 

Sorry att jag inte orkat blogga något i eftermiddags sedan vi kom hem ifrån min syster. Jag var helt slut och hade en sprängande huvudvärk (livat kalas…haha) så jag fick gå och lägga mig direkt vi kom hem. Och sen jag kom upp igen så har jag bara legat och softat i soffan. Jag hade huvudvärk redan i förmiddags, sömnbristen förmodligen, så jag är tacksam att jag kunde åka i väg idag överhuvud taget. Och det har varit en kanonmysig dag tillsammans med familjen, och en tokgod middag som Cico, min svåger lagade åt oss.

 

Otroligt nog så glömde jag mina kameror idag, jag fattar det bara inte. Men min syster tog lite foton så jag har fått några av henne. Plus att jag själv fick något såå läckert av henne idag som jag bara måste visa. Men jag fotar det i morgon och lägger upp. 😀

 

Nu ska jag lägga mig i allafall, och hoppas på lite sömn. Lilleman har varit totalt utslagen sen vi kom hem, och jag gissar att både Boss och Elliot har varit likadana, för det var en himla fart på dom hela dagen. Men kul har dom haft – i allafall när dom väl slutat att kämpa om rangordningen. Boss jagade Loxy och försökte sätta på honom, medans Elliot jagade Boss med samma tanke. Det såg rätt komiskt ut, även om vi hade vissa problem att få dom att lägga av med det där. 😉

Men det gjorde dom till sist, ordningen återställdes väl nånstans som vi tvåbenta inte uppfattade och sen var det bara full rulle. Tokvovvarna! 😀

 

Hoppas ni haft en fin söndag i allafall och får en god natt!

På återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...