Allmänt

Boss igen.. ;-)

bossiboss1

 

Tillbaka efter en härlig skogspromenad med vovvarna, mamma och hennes Pellisprick. 🙂

Vi hann innan regnet kom så nu är det bara att hoppas på att det här inte hänger i hela dagen. Jag skulle ju hemskt gärna vilja hinna med en prommis till med båda vovvarna innan min syster dyker upp. Men en annan sak har jag hunnit med, dock inte idag utan igång. Skitgrisarna åkte i badkaret. 😛

Tyvärr har jag inga bilder därifrån eftersom jag var ensam hemma då, och inte ville låta dom stå i badkaret medans jag trixade med kameran. Men jag var lite osäker först, eftersom jag egentligen inte visste hur Boss skulle reagera. Jag utgick dock ifrån att även om inte Nicole kanske hunnit bada honom på hans korta tid hos henne, så hade han säkert badat hos sin förra ägare. Och hur det nu än är med den saken, så gick det absolut superbra. Han var alldeles lugn och stod helt stilla medans jag schamponerade och grejade med honom. 🙂 Så nu doftar han ljuvligt av babypuder (doften på hundschampot..*s*) och körsbär (doften på hundbalsamet) och är helt underbart len och mjuk i pälsen. 😀 Med tanke på hur dom har röjt omkring i skog och mark de här veckorna så tyckte jag att han behövde ett bad innan matte hämtar honom. 😉

 

Nu ska jag plocka fram lite fikabröd från frysen tills Nicole kommer, och även mamma kommer hit så hon får träffa henne. Det ska bli mer än roligt att se hur Boss reagerar när hon dyker upp. 😀

 

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...