Allmänt

Sista dagen med Boss…

blommorgon15

 

God morgon på er alla!

 

Hoppas ni har haft en skön morgon. Här är det nästan 20 grader ute i skuggan på balkongen, så även om solen gömmer sig den mesta tiden bakom moln så får man väl vara glad för graderna i allafall. 🙂

 

Idag är sista dagen för mig med två vovvar. 🙁  Min syster hämtar Boss under eftermiddagen, och det kommer att bli såå tomt efter honom. Loxy kommer nog att ha blandade känslor misstänker jag. 😉 Å ena sidan förlorar han sin kompis här hemma, men samtidigt kommer han nog bli ganska nöjd med full och ensam uppmärksamhet igen. Det har som sagt funkat kanonbra de här veckorna, men liiite sotis har han allt blivit i mellanåt, när man har kelat med Boss, och han har fått stå kvar på golvet. *s*

Visst har jag fått känna på hur roligt det har varit med två hundar, och man har ju lekt med tanken…. 😉 Många har ju också haft den åsikten här på bloggen… *skratt*

Men nej, jag tror faktiskt inte att jag ska ha mer än en hund. Det handlar inte om det extra jobbet – som är ganska oväsentligt – utan snarare min egen uppdelning mellan två hundar. Jag är fullkomligt övertygad om att det går superbra för de flesta, men själv har jag i två veckor lidit konstant av ett visst mått dåligt samvete. Jag har inte tyckt att jag har räckt till riktigt för båda två, och varenda gång jag gosar med den ena, så får jag dåligt samvete för den andra – och tvärt om. Det har varit ett ständigt kämpande för att båda två ska känna sig nöjda och må bra. Loxy, som inte ska bli utanför eller undanskuffad för att det kommit en ny hund – och Boss för att han ska känna sig välkommen och inte bli olycklig här hemma eller känna sig utanför.

Ja, ni hör ju…. *skratt*  Jag tror inte det här är ett problem för hundarna egentligen, problemet ligger hos mig. Men varför utsätta sig för den här stressen om jag nu vet att det är så jag fungerar?  Jag är fullkomligt nöjd med min lille skvätt så det stannar nog vid bara honom. 🙂

Som tur är finns ju min syster på ganska nära håll, så Loxy och Boss kommer nog att få ses ofta ändå. Plus att Loxy har sin bästa barndomspolare Elliot bara ett stenkast härifrån. 😀

 

Men nu ska jag passa på att mysa med Bossen innan min syster dyker upp, och ta ut vovvarna på en skogspromenad innan regnet kommer.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Känner igen det där, har själv 3 hundar å vet hur det e!
  Men man gör ju så gott man kan – det räknas!

 2. säger:

  Tack gumman..
  Vi som funderar på att köpa en kompis till Revo då kanske vi skall tänka över det en gång till.
  Kram

 3. säger:

  Tufft ”jobb” du har haft 🙂 Mina är nu vana med att ta för sig när man vill kela med matte, dom bara kommer fram och försöker dra min han med tassen mot sig , ja, man skulle vilja ha flera händer ibland, men med tiden hundar vänjer sig och uppskattar sällskap av ”lika storlek” väldig mycket, så jag rekommenderar varmt att ha 2-3 😉
  Krama Loxy och Boss från oss
  Barbara 6 st keliga tokar 🙂

Kommentarer är stängda.