Allmänt

Morgonpigg vovve idag…

frukostdags11

 

God morgon på er!

 

Eller ja, för mig är det väl i princip god middag med tanke på hur länge jag har varit uppe. Jag som bjäbbade igår om att jag alltid brukar få sova om jag väl kommit över ”sömnlöshetsspärren” har varit vaken i princip hela natten, med bara kanske en kvarts sömn då och då. Men för omväxlings skull fick bloggen stå tillbaka idag på morgonen, för en annan sak som jag inte hunnit med den sista tiden. Jag har i stället ägnat morgonen åt att läsa ikapp mig på chiforum, en av mina favoritsajter. Jag kan nog ärligt säga att allt jag vet om chihuahua – det har jag lärt mig där. En fantastisk källa till kunskap!

 

Lilleman var för övrigt riktigt morgonpigg idag och började bjäbba i sovrummet redan före nio idag. *s* Det hör ju inte till vanligheterna precis. 😉  Så vi har redan hunnit vara ute på en morgontur och när vi kom in igen var jag bara tvungen att knäppa ett par kort på honom i hans fina tröja från Pinkaholic som vi har köpt på favoritbutiken Posh Pooches. 😀 Här sitter han och väntar på sin frukost, något förvirrad över att jag inte tagit av honom ”ytterkläderna” och halsbandet. Han ville inte ens gå in först utan såg något förvirrad ut, eftersom han är van vid sitt varsågod att springa in först när kläder och annat är av. 😛 Min duktiga lilla kille!

 

dogln1b1

 

Men nu har han ätit sin frukost och jag har druckit mitt kaffe, så nu ska jag fixa lite här hemma inför dagen. Vi ska hem till min lillasyster Nicole och fira hennes födelsedag idag. 🙂 Hon fyller egentligen inte förän i veckan men för att undvika krångligheten med att fira på en vardag så blir det idag i stället. Så idag ska Loxy (och jag förstås) få träffa söta Boss igen, det var så längesen.

 

Men nu ska jag sätta igång här så jag får lite gjort.

Ha en jättefin söndag alla och må så gott!

På återseende lite senare!

 

dogcl1a1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. Kalas:) ha en underbar dag!

  Snygg Outfit, Loxy!

 2. säger:

  Ja, chiforum är bra. Även om jag inte alltid hinner läsa alla trådar som jag vill. ha en underbar kalasdag! kram

 3. säger:

  Vilka snygga tröjor Loxy har! 🙂 diggar dem starkt!

  Hoppas ni har haft en bra helg!

Kommentarer är stängda.