Allmänt

Underbara vårtecken!

Som en uppföljning av föregående inlägg, så kommer här ett bildbevis på mitt uppnådda mål. smiley

Dock har jag inte plockat dem själv, men poängen är ju densamma.. äntligen har vårblommorna kommit!

Den här toksöta lilla Tussilagobuketten fick jag av min underbara mamma idag. Hon hade plockat den på sin skogspromenad med Elliot på morgonen, och hon kunde berätta att marken var alldeles gul av Tussilago på sina ställen.

Lite senare på dagen kom även min lilla brorsdotter Evelyn upp på besök och hade med sig en Vitsippa till sin faster. smiley Det är inte direkt någon nyhet för mina nära & kära att jag hyser en stor & brinnande kärlek till blommor. smiley

Själv har jag inte plockat några blommor, men däremot tog jag försiktigt av några små kvistar med björkris och vide, när jag var ute på tur med Loxy i dag. Nu går jag bara och väntar på att få se de första skira bladen spira här inne, och njuta av deras vackra grönska, tills björkarna slår ut på riktigt.

 

//Indra

”Ja visst gör det gör ont när knoppar brister. Varför skulle annars våren tveka?”

Karin Boye

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...