Allmänt

Lite kvällsprat…

eveningword1

 

God kväll på er!

 

Då var den här dagen snart till ända. Hjärtat har varit ute på en mc-tur med några av kompisarna ikväll, kanske en av de sista kvällarna den här säsongen. För det börjar bli både för mörkt och för kallt att åka kvällstid nu. Har vi tur så blir det kanske några fina helgdagar till, men sen är det nog slut för det här året. Så sorgligt att behöva medge det. :-/

 

Nåja, själv har jag – gissa – målat ikväll. 😛 Jag hade ju en spegel kvar som jag inte kunde ta tidigare idag eftersom jag inte hade maskeringstejp hemma. Men nu är den också grundmålad. Inte så jättejobbigt, men däremot pilligt. =)) Här var det en massa små mönsterdetaljer som skulle målats i stället för stora ytor. Men det blir nog bra när det är klart.

 

Från det ena till det andra – Det är mycket valsnack nu, av naturliga skäl. 😉 Jag har aldrig varit speciellt intresserad av politik, men det här året tycker jag valet är ganska spännande. Det är många frågor som man är personligt intresserad av och även om jag har ganska lågt förtroende för våra ”förtroendevalda” så är det ändå rätt intressant att se vad dom har för vallöften. (som naturligtvis aldrig infrias, men ändå…) 😛 Av någon anledning känns det som om åsikterna går ganska brett isär hos folk i år när det gäller många frågor, så det ska bli mer än intressant att se vad det här valet leder till.

 Är ni intresserade av och följer de olika valspecialerna och utfrågningarna?

Själv är jag som sagt så där lagom intresserad. Håller mig någorlunda uppdaterad om man säger så. 😉 Jaja, vi får väl se vad som händer. Ikväll är dock valspecialen alldeles för sen, för nu ska jag hoppa i säng. I morgon har jag en lååång målardag framför mig igen. 😀 Framför allt måste jag ta hand om kökssoffan som står ute på balkongen, för på fredag hotar dom med regn. Inget bra om soffan står kvar ute då. 😉

 

Hoppas ni har haft en fin dag i allafall, och att ni får sova gott i natt.

Ha det så bra och på återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...