Allmänt

Ännu en vacker morgon!

blommorgon172

 

God morgon ute i stugorna! 🙂

 

En ny fin dag att vakna till. Helt ljuvligt att vi ändå fick några härliga sensommardagar! 😀 Det är väl inga supergrader men 13,4+ står termometern på nu och det är väl helt okej för att vara en septembermorgon. Jag ska alldeles strax gå ut på balkongen och måla kökssoffa. Är så spänd på hur det kommer se ut när det är färdigt.

 

Men först ska jag ta med mig lilleman ut på en morgonpromenad. Jag upptäckte i går att björkarna har börjat gulna ute i området, så jag tänkte ta mig en tur ner till våra körsbärsträd och se hur långt det har kommit med dem. De blir helt fantastiska på hösten – helt blodröda – och det vill jag inte missa med kameran i år. 😀 Över huvud taget så är det en väldigt vacker tid att fota på nu, med alla färger ute i naturen.

 

Nu ska jag dricka upp mitt morgonte och sen ska jag skicka Håkan att köpa kaffe. Går ju bara inte att starta dagen med te, men kaffet tog slut i går eftermiddag och det glömde vi ungefär lika fort som jag hade stängt burklocket. *s*

 

Ha en kanondag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Det är fint väder här hos oss med. Får se om jag orkar ta en liten tur senare…
    Kul att måla! Ska bli kul att se hur soffan ser ut. Du får lägga upp före och efterbilder. 🙂

Kommentarer är stängda.