Naglar Skönhet & hälsa

Klippa håret?

klippamig1

 

Hej hej därute!

 

Dags att ta en liten paus i målandet. 😀 Nu är allting målat i en omgång förutom grundfärgen och när det gäller stolarna så verkar det räcka med ett lager. Men dom var vita från början så det blir ju ingen stor kontrast där. De andra sakerna däremot, som har varit trävita innan, kräver minst ett lager till. Det blir intressant att se om jag hinner blir klar med kökssoffan innan regnet kommer. 😛

 

Men nog om det en stund. Jag var inne på en helt annat tanke.

Jag upptäckte för några dagar sedan att min lugg faktiskt vuxit sig ända ner till en bit nedanför axlarna, något som jag aldrig har lyckats med tidigare. Just luggen har jag haft sjukt svårt för att få lång, trots att resten av håret periodvis räckt ner till korsryggen på mig. Men jag har alltid kämpat på för ända sedan jag var tonåring så har jag velat ha håret jämnlångt till axlarna. Ingen direkt page utan just bara jämnlångt runt om. Nu har jag alltså för första gången nått så långt med luggen och funderar på om jag ska klippa av mig håret – till axlarna då. Vad tycker ni? Det är ju inte helt lätt att bestämma sig för att klippa av flera års sparat hår liksom. 😛 Men jag kan ju inte ha så här långt hår hela livet heller, så det kanske är dags. Hmm…? Tål att tänkas på…

 

lilac-nails2

 

Sen har jag ju glömt att lägga upp en bild på senaste nageldesignen som jag valde till förra helgens festival. De är inte långa, men de många glitterstenarna gör dem riktigt glammiga ändå. 😀 Och jag tycker dekorationerna håller mycket bättre när naglarna är lite kortare, förmodligen för att man inte slår i dem eller fastnar på samma sätt som man kan göra med riktigt långa naglar.

 

Jaja, så här ser mina naglar ut just nu i allafall. 🙂 Men det är snart dags för en ny design. Kommer lite foton senare.

 

Nu ska jag återgå till mitt måleri och se om det finns något mer jag kan göra idag. Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Virre säger:

  Bara klipp! Det är ju ändå bara hår så det växer ju ut förr eller senare om du ångrar dig 🙂 O om det ändå är till axlarna så är ju det ändå rätt långt. Men om du är rädd om ditt hår så vänta med att klippa tills luggen har växt en bit till o sen klipp av det. Men det är ju alltid kul att byta frisyr! 🙂

 2. suss säger:

  jättefint!!!

 3. Cherlindrea säger:

  Suss: Tack vännen! 😀 Blev något paff när jag såg ditt namn. 😛 Alldeles för längesen vi hördes av! Kramiz!

 4. Cherlindrea säger:

  Virre: Gaaahhh! Jag vet! Haha! Men jag är så feg när det gäller att klippa av det. Jag tycker ju fortfarande om att ha långt hår. 🙂 Ingen dum idé att spara ut luggen en liten bit till, så får jag mesa mig en stund till. *skratt* Men det är ju verkligen kul att förnya sig, så det hade varit kul att göra något med testarna. 😀
  Kramelikramiz!

Kommentarer är stängda.