Allmänt

Back again…

nicklas-o-vovvarna1

God söndagsmorgon på er alla!

 

Det blev inte mycket bloggande igår efter morgoninlägget. Inget alls för att vara exakt. 😉 Jag hann helt enkelt inte för vi hade fullt upp hela dagen.

Efter en shoppingtur i Knalleland på ett par timmar så åkte vi hem och jag var tvungen att lägga mig och vila en stund för att försöka bli av med lite huvudvärk innan Nicklas och Linda skulle dyka upp. Det gjorde dom vid halv tre-tiden och sen var det trevligt umgänge resten av dagen, med fika, middag och prat. Håkan gjorde sin underbart goda Tacopaj igen och den är verkligen bara så sjukt god! 😀 Och själv fick jag den stora glädjen att se mitt fikabröd uppskattas till fullo av en överlycklig Nicklas. 😛 Me like! =))
Här sitter han i soffan med Elliot, Loxy och Bubben, men det här kortet är taget vid ett tidigare tillfälle. Jag glömde totalt bort kameran igår.

 

Natten har varit ganska odräglig med huvudvärk, migrän-illamående och ett minimum med sömn, men nu har jag tagit ett par huvudvärkstabletter så jag hoppas det lägger sig om en stund, för om ett par timmar ska vi åka till Skara och hälsa på Håkans dotter Maria som precis har fyllt år. Det jag oroar mig mest för är egentligen bilresan, för jag blir så förbaskat åksjuk när jag har migrän, och det är ingen höjdare att sitta med en plastpåse i knät drygt 10 mil enkel resa. Men som sagt, jag hoppas det hinner lägga sig lite.

*

Därför ska jag lägga mig ner och vila en stund nu igen så tabletterna får en chans att verka.
Må så gott alla och ha en fin dag! Jag återkommer förhoppningsvis lite senare, om jag inte är helt utslagen. Men då vet ni vad som gäller. 😉

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...