Allmänt

En tidig tur på stan…

mysdag11

 

Hej på er alla därute!

 

Det verkar som det blir en ganska fin dag, även här i Borås. 😉 Molnigt och lite blåsigt är det, men solen tittar fram då och då och termometern har klättrat upp till 9,5 grader.

Jag är lite sen här i dag för jag åkte ner till stan tidigt för att göra några ärenden. Det blev bara en snabbtur fram och tillbaka så jag var hemma nästan med en gång igen. Men nu har jag i allafall fått gjort det jag skulle, och köpt en ny nagelfil. Alltså, jag hade slut på filar, eftersom jag använder en fil på varje kund och dom får med sig den när dom går efteråt. Så nu var jag tvungen att få tag på åtminstone en fil till kunden jag har i eftermiddag, och eftersom skolan inte alltid är öppen så tidigt så fick jag leta upp nåt annat ställe. Och det är knappt jag kan med att tala om det för jag känner mig superblåst, men på en nyöppnad nagelsalong i stan hade dom såna filar som jag behövde – för 50 spänn styck! Men jag var ju tvungen att ha en så det var bara att betala och se glad ut. Nu är det jag som ska köpa upp ett lager filar och aldrig riskera att få tomt på dem. Herregud, jag hade fått flera stycken för det priset.

 

Jaja, nog om filar. 😛 Nu ska jag slänga mig i soffan och kika på ett par avsnitt av True Blood innan jag gör nåt annat. 😀

Ha en superfin dag alla! Jag återkommer lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...