Allmänt

Storhandling idag!

bild53

God morgon på er därute alla!

 

Idag är det en riktigt ruggig morgon. Regnigt, dimmigt och rått. Men det är dock 2,6+ så jag klagar inte. Det här vädret gör förhoppningsvis bara att ännu mer snö försvinner. 😀

Jag har fått sova kanon hela natten, bortsett ifrån att jag vaknade efter en hemsk dröm, där jag sköt ner halva släkten med hagelbössa för att dom hade stulit Loxy. Jisses! Hade ingen aning om att jag var så mordisk…haha!
Däremot vaknade jag med världens värk i benen idag, och jag undrar om det inte har med fukten ute att göra. Kan inte komma på nåt annat, om det nu inte är träningsvärk ifrån städdagen igår. Det är ju också troligt..kanske.

 

Jaja, idag ska jag iväg och storhandla i allafall. Alldeles strax för att vara exakt. Jag vill gärna komma iväg så tidigt som möjligt och hoppas på att det inte är för mycket folk i butiken. Så då vet ni vad jag har för mig de närmsta timmarna. 😉

 

Ha en jättefin dag alla, och må så gott!

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Oj, vilken läskig dröm!! Hoppas ingen någonsin stjäl Loxy, för deras egen säkerhets skull! 😉

    Ha en bra shoppingdag!

  2. säger:

    Man vill bara killa lilla Loxy på magen liggandes sådär! 🙂

Kommentarer är stängda.