Allmänt

Nya smycken från Zylber

zylber1

De här söta örhängena beställde jag på Zylber igår. Jag hade ju som sagt ett presentkort att utnyttja där, på 50:- även om det naturligtvis blir så att man hittar saker som gör att man får lägga till lite själv också. Som jag nämnde tidigare, så är det väl just det dom räknar med när presentkort skickas ut. Men dom har en uppsjö av smycken i olika stilar och prisklasser. De här är 4,5 x 2 cm i storlek med rosa stenar och en vit blomma i mitten. Design: Hultquist Copenhagen.

zylber2

Sedan beställde jag även det här söta lilla halsbandet. Jag har eventuellt lite andra planer för det än som just halsband, men det återstår att se. Halsbandet består bland annat av blommor och Peridot och har justerbar längd. Från Dansk Smykkekunst.

zylber3

Den här ringen har jag inte själv köpt nu, men däremot är den mitt önskemål i en tävling jag är med i, så skulle jag ha turen att vinna så är priset denna ringen. Silvrig med gula stenar och bruna detaljer. Även denna kommer ifrån Dansk Smykkekunst.

Det fanns naturligtvis mängder med andra smycken som jag hemskt gärna hade klickat hem, men faktum är att det finns så himla mycket så man får kika igenom butiken lite i taget. smiley Dock, ett halsband till och ett armband hittade jag efter att jag skickat iväg beställningen och de kommer jag förmodligen att klicka hem också. Fördelen med dem är att jag ser en möjlighet att använda delarna när jag tröttnat på smycket, framför allt halsbandet som består av många små hängen.

zylber4

Halsbandet med rosa stenar kommer ifrån Zylber Private Label.

zylber5

Kopparfärgat armband med pärlor och blommor i grönt, orange och blått. Från Dansk Smykkekunst.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...