Allmänt

Vinter vs sommar – vad väljer ni? :-)

balkongen12

 

God lördagsmorgon på er!

 

Eller ja, förmiddag snarare. Jag fick äntligen sova lite nu på morgonen, efter att Håkan messat och talat om att han var framme och att allt gått bra. Vi brukar höras på telefon vid lunch och då får jag höra hur resan upp var. Men han är framme i allafall, det är huvudsaken.

Huvudet känns lite tungt idag helt klart, så några större knyck lär det inte bli. Men å andra sidan, det är lördag. Jag måste inte göra en massa heller. 😉 Lilleman är dessutom lite kass i magen idag (pannkakan igår tro?) så det blir nog en lugn dag för hans del också. (precis som om han nånsin pysslar med några större aktiviteter…hehe!)

Jag har lite planer på nagelpyssel idag som sagt var, och sen måste jag ut och skotta fritt på rådjurens matplats. Det lär vara helt översnöat där nu. *suck* Men det är bara att ge sig ut. Nu, om nånsin, lär dom ju komma dit, när snön är ännu djupare. Det har kommit ordentligt med snö här i Borås och det snöar fortfarande, även om det inte är så mycket just nu. Jag sitter här och tittar ut på vår snötäckta balkong och det känns helt overkligt att man snart kommer att stå därute och plantera blommor igen, dricka morgonkaffet därute och sitta och blogga där varma sommarkvällar. Just nu sätter man ju helst inte sin fot därute, förutom när fågelmaten ska fyllas på. Balkongen blir verkligen ett extra rum på sommaren.

Hoppas i allafall att ni får en fin lördag alla, vad ni nu ska hitta på. Själv ska jag börja med att bädda sängen. 😛

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

  1. säger:

    sommar, sommar, sommar..

  2. Dennis säger:

    Sommar…naturligtvis:p
    Då kan man ju gå ut…

  3. måste man välja mellan vinter & sommar? För jag gillar Sommaren, men inte när de är sådär fruktansvärt varmt ute. Å jag gillar vintern, kring jul å sådär, men inte att de är såhär otroligt kallt ute. Maj, de är en bra månad. Då är det grönt ute å lagom varmt ute. September är oxå en bra månad, fina färger å lagom varmt ute.

    kram

  4. veronica säger:

    I morse när jag gick ut för att skotta så var det knähögt med snö. + att bilen krävde 5 man att putta upp den då den satt sten fast;-( Så idag blev det inget Ikea och morfars besök…Sommar vill jag ha så vi kan åka ut på 2 hjul…
    Kram /V

  5. säger:

    Båda har sin charm, men nu är jag så less på all denna kyla och all denna snö. Så helt klart sommaren. Jag är en riktig sommarmänniska. Älskar värmen och solen eftersom jag alltid går runt och fryser.

    Hoppas att det är bra med dig iövrigt och att det fortfarande går lika bra med icke-rökningen.

    många kramar H

Kommentarer är stängda.