Allmänt

Eftermiddagsvila…

fikastund2

 

God eftermiddag på er!

 

Då var jag äntligen klar här. 😀 Det tog nog bara ett par-tre timmar på Maxi idag.. *s* Och högst en timme här hemma med uppackning och inpackning. =)) Sen lagade jag i ordning en snabblunch/middag i form av Tradarmackor till Håkan och mig, och nu sitter vi med kaffet och kollar på skidskytte. Det ska jag dock inte fortsätta med, utan jag ska lägga mig och vila en stund nu så inte den här shoppingturen också slutar med migrän. Men det känns inte så som tur är. 🙂

 

Hela dagen har varit dimmig och disig, och det rinner och droppar överallt, så har vi en himla tur nu så kanske vi har blivit av med en hel del av snön till påsk. 😀 Appropå påsk förresten. Det är ju två veckor kvar till skärtorsdagen. Är det bara jag som tycker att det är i tidigaste laget att påskpynta, eller gör man det redan nu? Jag blev bara så förvånad när jag såg att grannen pyntat med ägg, kycklingar och fjädrar utanför dörren i går. Men det kanske är jag som inte hänger med. 😛

 

Nu ska jag i allafall ta och vila en stund och sen har jag lite småpyssel att göra innan vi ska duka fram lite ostbricka till kvällens film. 😀

Ha en fortsatt bra dag alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...