Allmänt

Köp smycken på Saray.se & hjälp offren på Haiti

saray4

 

Tycker du om smycken och samtidigt vill göra en insats för jordbävningsoffren i Haiti?

Förstörelsen efter jordbävningen på Haiti är massiv. Tre miljoner människor är drabbade av katastrofen, ungefär en tredjedel av befolkningen behöver din hjälp.

haitibild1

 

Många många människor har skänkt gåvor till katastrofoffren, men det finns fler sätt att se till att hjälp kommer till Haiti. Är du på jakt efter vackra smycken? Kika då in Saray.se som just nu har en kampanj i samarbete med Actionaid.
Under hela februari månad går 10% av hela omsättningen oavkortat till hjälpen i Haiti.

 

Vill du läsa mer om hur det hela går till, och hur det insamlade beloppet kommer att redovisas, så gå in på Saray’s websida där du hittar information om kampanjen. Där finns också en länk till Actionaid om du vill läsa mer om katastrofen och möjligheten till att hjälpa med gåvor.

 

Jag har kikat ut lite smycken som jag funderar på att klicka hem. Kanske inte allihopa, även om jag gärna velat. Men det finns mycket fint att välja mellan, så något kommer jag absolut att fastna för. 😀 Och nu när 10% av försäljningen går till Haiti så känns det ännu bättre att shoppa lite smycken. 🙂 Här kommer ett litet exempel på vad Saray har i sin shop.

 

saray1

 

Underbara smycken! Speciellt armbandet är jag helt förälskad i. Och det misstänker jag att min mor skulle bli också, så det kanske är en bra present. 🙂

 

saray2

 

Underbart fina och blingiga hängen eller berlocker. Hjärtat är ljuvligt, men det fanns många fler vackra charms, så jag har inte riktigt bestämt mig än.

 

saray3

 

Bestämt mig har jag däremot gjort när det gäller den här urfina ankellänken. Jag hittar aldrig några riktigt fina vristlänkar i butikerna, men den här tyckte jag var otroligt söt!

Även örhängena tyckte jag var jättesöta, både de hängande och ringarna.

 

Men som sagt, det här är bara ett litet urval av vad man kan hitta på Saray.se, så kika in och passa samtidigt på att läsa om ”10 Procent Projektet”.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...