Allmänt

En myskväll med ostbricka…

ostbricka11

 

God kväll på er därute!

 

Nu har jag fått vilat en liten stund, och det känns inte som jag skulle få migrän som resultat på dagens vistelse i handeln..hehe!

Det är snart dags att sätta på kvällens film – Harry Potter och halvblodsprinsen – och njuta av en mumsig ostbricka. 😀 Min älskling jobbar ett pass i morgon igen så jag tänkte att vi skulle ha en liten myskväll innan han åker iväg ett dygn.

I morgon blir det en tur ner till stan igen, i lite ärenden – bland annat apoteket. Men något spring i affärer blir det dock inte. Det vågar jag inte, för på lördag ska vi på fest och då vill jag inte ligga sjuk i migrän. Så nu ska jag ta det lugnt här fram till dess, så jag inte riskerar något. 😛 Det var ett bra tag sen vi var i väg på fest nu, så det ska bli riktigt kul! Och framför allt ska det bli kul att träffa gänget igen, de flesta – inklusive vi själva – har ju mer eller mindre gått i ide i vinter. Men det är väl kanske ganska normalt bland mc-folk…*s*

 

Jaja, nu ska jag plocka fram ostbrickan och umgås med mitt hjärta i stället för att sitta här vid datorn. 😉

Ha en jättefin kväll alla, och på återseende i morgon!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Guuud så gott 🙂

  2. säger:

    Ostbricka…mums, det var länge sen. Hoppas migränen håller sig borta och ni får sjuk roligt på festen!

Kommentarer är stängda.