ikeanytt1

 

Hej hej därute alla!

 

Nu har jag plöjt igenom tre avsnitt till av True Blood. 😛 Och kompisen Veronica har varit här och hämtat den..haha! Vi slåss om den här boxen och jag får toktitta på skivorna för att hålla jämna steg med henne. *skratt* Men nu har jag i allafall täppt igen munnen på henne i tre timmar. haha! 😀

Tänkte att jag skulle visa de nya snygga borden vi köpte igår. Det blev förstås en hel del småprylar också, såsom glas, plädar till balkongstolarna att ha därute kyliga kvällar, en hög med vita frottéhanddukar till nagelhörnan och massor av ljus! 😀 Bland annat de helvita och de rosa med vita prickar här ovan.

 

ikeanytt2

 

Sedan köpte vi ett nytt nagelbord, ett likadant som dem som står nere på skolan. De är helt perfekta tycker jag, både i bredd och längd. Varken jag eller kunden behöver hänga över bordet och det finns plats för två uv-lampor på sidorna. De här bordsskivorna fanns i både vitt och svart men jag tyckte det svarta var snyggast och mest praktiskt. Här ser man även en skymt under bordet av hurtsen som vi köpte också. En metallhurts med trådbackar där jag kan ha det viktigaste som jag behöver nå snabbt.

 

ikeanytt3

 

Och så fick även vardagsrummet sitt nya bord – äntligen! Det här har vi planerat hur länge som helst men det har bara inte blivit av. Nu kunde man knappt ställa temuggen på vårt gamla bord, för skivan var lös och höll på att välta varje gång. 😛 Det blev hur fräscht som helst med det här helvita bordet i vår vardagsrum. 😀

 

Jahapp, det var lite av gårdagens inköp. Men hade jag fått välja så hade vi införskaffat myyycket mer. Hehe! Fast till och med jag måste väl inse vår lilla lyas begränsning nån gång. 😛

Nu ska jag göra i ordning nagelhörnan för eftermiddagens kund. 🙂 Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare ikväll.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 15th april 2011
Filled Under: Inredning & design, Inredningsprylar, Möbler & interiör