Allmänt

Våraning i luften…

springmorning1God lördagsmorgon på er därute! 🙂

Det är alltså idag vi ska få en riktigt skön vårdag enligt alla väderleksrapporter, och det håller vi ju tummarna för förstås. Än så länge är det ganska kyligt ute men det är ju typiskt den här årstiden, med varmare dagar och kyliga nätter. Solen har dock inte kikat fram än så jag hoppas den kommer snart. Men trots att det är lite mulet och småblåsigt ute så anade jag ändå våren i luften när jag satt på balkongen i morse, påbylsad med massa kläder och med morgonkaffet i handen och lyssnade på vårfåglarna. 😀 Det är inte bara solen och värmen utan även ljuset som gör att man känner att vi verkligen är på väg åt rätt håll. =))

 

I natt har jag inte fått sova speciellt bra tyvärr och jag anar vad som är på gång. Jag har fått vara på benen ovanligt länge den här perioden utan migrän och det ska jag väl vara glad för. Jag har fått massa gjort och det har varit underbart. Men det gör ju inte saken roligare precis när man känner vad som är på gång och vet vad man har framför sig. Jag hoppas bara att det dröjer ett par dagar till, för i morgon ska vi till Skara och fira Håkans dotter Marias födelsedag och den här gången ska jag bara med, om jag så ska bäras ut i bilen!

*

Men nu ska jag väcka mina grabbar och få liv i dagen lite så vi kommer igång här. Vi har en hel del på ”agendan” i dag också. 😉 Förhoppningsvis hinner vi sticka iväg till Knalleland en snabbis innan Niklas och Linda dyker upp, men i såfall måste vi skynda oss.
Hoppas ni får en riktigt härlig lördag och att vädret blir som utlovat. Må så gott och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Hoppas ni får en toppendag (ler)

  Här är det +3 ute och solen gömmer sig bakom molnen. Men jag hoppas att den kanske orkar titta fram lite senare.
  KRAM

 2. säger:

  åå va härliga vårbilder! Jag har spanat vårtecken hela dagen ute i solen , dock inte hittat så många :S
  Men krokusarna du hittat är helt underbara!

 3. Cherlindrea säger:

  Cassie: Hrmm..*rodnar* Jag måste väl erkänna att det här inte är mina bilder. Jag hämtade dem på en frifotosida, för jag har inte haft kameran med mig ut den sista tiden. *s* Men jag kan i allafall trösta mig med att jag faktiskt har sett både underbara krokus och snödroppar, dock inte just dessa. 😉
  Ha en jättefin dag vännen! Kramar om!

 4. Cherlindrea säger:

  C: Visst är det underbart när man känner att det börjar bli lite mildare ute, även om solen lyser med sin frånvaro. Det känns ändå att det är vår i luften tycker jag. 😀 Hoppas du haft en jättefin dag du också! Kramar!

Kommentarer är stängda.