Personligt

Inte riktigt min vecka…

Hej på er alla!

Det har varit tyst här på bloggen ett tag, och det beror på att jag har en hel del annat i tankarna just nu.
Framför allt är min älskade Gizmo sjuk och jag är rädd att det snart är dags att låta honom få sova. Han är 17 år gammal och det är ju en hög ålder, så jag ska inte vara så egoistisk att jag försöker hålla honom kvar med alla medel om han inte återhämtar sig själv snart. Men det är så fruktansvärt svårt att fatta det tunga beslutet. Dock vet jag att jag måste göra det, förmodligen mycket snart, och det är det som upptar mina tankar just nu.

Till råga på allt blev även Loxy sjuk. Magsjuka utan dess like, och jag har haft fullt upp med att springa ut med honom, torka efter honom inne när det ändå hänt olyckor, koka risavkok, blanda druvsockervatten, ge Diarsanyl och Zoolac och samtidigt hålla koll på Gizmo och hur han mår. Jag har inte sovit speciellt bra de sista nätterna, och den här gången har det inte med mina vanliga sömnproblem att göra – jag vågar helt enkelt inte somna ifrån djuren.

Ett mindre problem, men nog så irriterande, är att vårt bredband flippat ut totalt och funkar lite när det vill, och när det lägger av så gör samtidigt hemtelefonen det, eftersom det går på samma. Hur lätt är det att få tag i ComHem då? Mobilen naturligtvis. Men efter att ha suttit i telefonkö i över 20 minuter med mobiltelefonen och så helt plötsligt bara bli bortkopplad, så blev jag ganska less på det också. Men har ni undrat över frånvaron av svar, både här på bloggen och på mail, så vet ni orsaken nu.
Av någon märklig anledning så har även one-bloggen här börjat strula mer än vanligt, så jag kan inte ladda upp några bilder. Men det är ett problem som jag inte lägger så mycket energi på just nu. Först vill jag se mina djur friska – eller hur det nu går med Gizmo…

Hoppas i allafall att ni mår bra där ute och har möjlighet att ta vara på det underbart vackra vintervädret vi har fått. Det ser ut som en sagoskog utanför våra fönster.

Må så gott alla! //Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...