Allmänt

Plusgrader och dagsmeja – kanske idag också :-)

morningcoffee1

 

God morgon alla!

 

Jaha.. Då var klockan strax sju, och jag sitter med morgonkaffet i handen och kikar runt lite på alla favoritbloggar. 🙂

Jag låg snällt kvar i sängen i flera timmar efter att jag sagt god natt för andra gången här i natt, men vid halvsju-tiden gav jag upp. Då var jag så rastlös att jag var redo att börja tugga på sängkläderna, så en kopp kaffe kändes mer aptitlig när jag tänkte efter. *s*

Hoppas alla ni andra har sovit gott i natt i allafall. Det ser ut att vara en ganska så kylslagen morgon därute, med frostvita björkar. -3.5 visar termometern, men förhoppningsvis blir det en fin dag idag också. I går hade vi +4 grader här. 😀 Helt underbart! Snacka om dagsmeja! 😛 Smältvattnet rann som en ridå framför balkongöppningen och det lät som det regnade ute. Det har försvunnit massor av snö de sista dagarna, men man får akta sig när man är ute och går, för det är absolut snorhalt på många ställen. Jag har bitvis fått klampa fram i sörjig snö med Loxy på armen för att jag inte kunnat hålla mig på fötter på stigen. Men jag klagar inte! Allt det här är bara tecken på att vi är på väg åt rätt håll – våren! 😀

 

Idag ska jag fortsätta i nagelhörnan med ett par nya designer som jag påbörjade i går, dels på övningsnaglar jag byggt i gelé och dels en uppsättning med vanliga lösnaglar. Jag lägger upp lite foton senare om jag hinner bli klar med något idag.

Nu ska jag vara lite morgonsocial med min kära sambo som också vaknat och dricka klart mitt morgonkaffe innan Loxy vaknar och vill ut. 🙂

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...