Personligt

Mysig födelsedag med min lilla familj… ;-)

mittfamiljekollage1

Det har varit en lugn men jättemysig dag idag, hemma tillsammans med min käre sambo och alla mina älskade djur. Den planerade födelsedagsmiddagen ikväll har vi bestämt oss för att skjuta på en dag eller två, förhoppningsvis inte längre i allafall. Jag vaknade nämligen med en misstänkt känsla av nackspärr i morse, och det har inte blivit bättre under dagen, så det kändes inte som något större nöje att sitta ute på en restaurang och ha ont i kväll. Då är det bättre att spara det hela till en annan kväll i stället. smiley Men vi kommer att beställa hem lite gott att äta i stället och så blir det lite snacks och annat gott lite senare.

Eftersom vi hade tänkt gå ut ikväll så har vi inte bjudit hem någon i dag, men i morgon kommer Jari och Helén hit på en liten fika med lite gott och det ska bli jättekul. Förhoppningsvis har jag fått vila bort lite av ryggvärken då också. Det är så löjligt typiskt! Min syster Nicole hade exakt samma sak för bara ett par veckor sen, och då skickade jag med henne min värmedyna hem. Så gissa vart den ligger? Och hon bor ju förstås utanför stan, men vi ska hämta den i morgon.

Nu står Håkan i köket och griljerar våran första ”helgskinka” och ska snart sätta in den i ugnen. Det ska bli intressant att se hur många skinkor det blir i år..? *skratt* Förr i tiden köpte vi alltid bara en skinka till jul, men numera har det blivit en före jul, en till jul och en efter. *s* I år är vi dock väääldigt tidigt ute med första.. Och jag kan knappt vänta tills jag får smaka på första tunnbrödsmackan med skinka och sötstark senap! smiley

Fram tills dess ska jag luta mig tillbaka mot mitt berg av upp-pallade kuddar och dynor i soffan, vila min nacke och bara bli ompysslad – det är ju faktiskt min födelsedag… smiley Må så jättegott alla och på återseende lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...