Personligt

Jag önskar mig… ;-)

armband

 

För visst kan man väl få önska sig något även om man egentligen borde säga att ”det enda jag vill är att få träffa alla mina nära och kära..”  eller ”jag önskar mig ingenting, jag har allt jag önskar mig..” osv? 😉 Det är ju liksom så man ska säga, enligt alla gängse regler och moraliska regler. Och självklart är familjen, alla nära och kära tusen gånger viktigare än ett armband. Men man måste ju ändå få lov att säga vad man skulle kunna tänka sig utan att man direkt uppfattas som en hagalen, girig och materialistisk typ. 😛

Jag fyller snart jämnt – 20 år förstås, inte en dag mer.. *s* – och om jag får vara så fräck att jag önskar mig något från min älskade sambo, så är det något som är bestående. Förstår ni hur jag menar? Något som inte används eller ”tar slut” på något sätt, utan något som finns kvar, år efter år, och som alltid påminner mig om att det var min älskling jag fick det av. Då faller oftast tanken på smycken för min del. Det är något jag alltid bär med mig, alltid kan titta på – och dessutom älskar jag smycken. 😛 😉

 

Det här armbandet har jag kikat på tidigare och tyckt att det var så himla fint. Det är hjärtan, vartannat i vitt och vart annat i gult guld, och det finns på Guldfynd. Men det kostar 4198:-, så det är ju inte en sak man bara springer och köper utan vidare, i varje fall inte jag. 🙂

Vackert är det i allafall tycker jag, och ikväll har jag tipsat min kära sambo om att det här är ett väääääldigt fint armband. *skratt*

Nu ska jag bjuda honom på pepparkakor (man blev väl snäll av dem eller hur var det..? 😉 ) och så ska vi kika på kvällens Indiana Jones-film på 5:an.

Ha en jättefin söndagskväll alla, och sov så gott när det blir dags. Själv håller jag alla tummar och tår jag har för att få vakna utan migrän i morgon bitti!

På återseende då.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...