Allmänt

En lång dag med migrän…

vovvesallskap1

 

God eftermiddag på er alla!

 

Det blir inget långt inlägg nu. Ville bara lämna ett litet livstecken, även om jag har känt mig mer död än levande idag.

Jag vaknade vid sju-tiden i morse med jordens migrän. Det kom verkligen helt utan förvarning den här gången. Igår kväll kände jag mig hur bra som helst, annars brukar jag alltid känna av att det är något på gång. Så alltså inte den här gången och jag blev något paff när jag vaknade och var så kass.

Så mina planer för dagen gick förstås åt skogen. Jag har fått ligga i mitt mörklagda sovrum hela dagen och frustreras över allt jag egentligen velat göra. Eller ja – första timmarna var jag väl inte direkt kapabel att vara frustrerad. *s*

Hur som helst – det börjar släppa lite nu men jag vågar inte ta några risker och sätta igång med något för tidigt. Jag ska krypa i säng nu igen och gosa med min älskade lilla vovve som aldrig viker från min sida när jag är dålig. Håkan hämtar honom ifrån sängen hos mig när han ska gå ut och när han ska äta, men så fort han kan så kommer han rusande in igen och vill bli upplyft i sängen. Mitt lilla hjärta! 😀

 

Hoppas i allafall att ni har haft en fin söndag och kunnat njuta av den trots det trista vädret. I morgon är det måndag igen och alla måsten med den. 🙂 Det är skönt att kunna slappa en dag innan allvaret börjar på nytt.

Till familj och vänner som har ringt eller messat idag;

Jag har telefonerna på ljudlöst så jag ska slippa väckas om jag har lyckats somna. Jag ringer tillbaka så fort jag mår bättre.

Må så gott alla, och ha en fortsatt fin söndag!

På återseende när jag är på benen igen. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jobbigt med migrän, hoppas det går över fort. Tur du har en så gosig vovve hos dig. 🙂 Mysigt när de vill komma upp till en sådär tycker jag… 🙂
    Kram

Kommentarer är stängda.